ISPARTA / MERKEZ - Şehit Hasan Hüseyin Gül İlkokulu

May

Yapılan Anketlerde öğrencilerimiz tarafından istenen futbol  oyun ve spor alanlarının verimli kullanılması istekleri yapılmaya başlanmıştır. Yine velilerimizin rehberlik servisinden yararlanma isteği pazartesi ve salı günleri randevu sistemiyle okulumuzdan faydalanabilecekler.

May

"Keyifli Zamanlar " eTwinning projesi 2/c sınıfı öğretmeni Yasemin ÖZEL koordinatörlüğünde devam ediyor.Projemiz 2 yabancı ortak ve 9 tane Türk ortaklarımızla sürdürülüyor.Projemiz 7-11 yaş arası çocukların sosyalleşme ve iletişim özelliklerinin geliştirilmesini sağlama üzerine kurulmuştur.Günümüz dünyasında başarıya ulaşmak için iletişim becerisini büyük önem arz ediyor Dinleyebilme, konuşabilme, diğer kişilerle ortak paydada buluşabilme, onların yaşayabilme yeteneği ve yeni insanla bir araya gelebilmeyi başarabilme, hayatta başarılı olmak için git gide daha önemli hâle geliyor.Proje faaliyetlerimizle çocukların iletişim ve sosyalleşme yeteneklerinin gerçekleşmesini hedefliyoruz.

May

İş Sağlığı ve Güvenliği Kapsamında Öğrencilerimize tehlike oluşturacak yerlerin düzenlemeleri yapıldı.

May

Okulumuzun Düzenlemiş Olduğu Bu Yıl 2. si Düzenlenen Geleneksel Tavuklu Pilav Etkinliği Yapıldı.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.

"18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ"

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

Şbt

6 Şubat Kahramanmaraş Depreminin Yıl Dönümünde okulumuzda anma etkinliği ve deprem tatbikatı yapıldı.

Şbt

İkinci dönem, 5 Şubat 2024 Pazartesi başlayacak ve 14 Haziran 2024 Cuma sona erecek.

Ock

Sevgili Öğrencilerim; 2023-2024 eğitim-öğretim yılınınara tatiline 19/01/2024 Cuma günü girmiş bulunuyoruz.

Ock

Emniyet Müdürü İsmail KARASAKAL  -  Pilot Binbaşı Mustafa KUPAL     -   Yazılım Mühendisi Yunus SABUN  meslekleri hakkında bilinmeyenleri öğrencilerimize anlattılar.

Ara

Şehit Hasan Hüseyin GÜL'ÜN ailesini ziyaret ettik. ÇEDES projemiz Sorumluluklarımız konusu kapsamında şehidimizin ailesini evinde ziaret edip hasbihal ettik.

Ara

Sınıflar arası kızlar ve erkeklerde koşu yarışmalarımız yapıldı.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik Prof. Dr. Zeynep Banu SEYDİM tarafından Tübitak Bilim Söyleyişisi yapıldı.

23 Ekim 2023 Pazartesi Gününden İtibaren Yeni Ders Programımız Uygulanacaktır.